STRANDE TIL ENHVER

Trekanten er navnet på stranden i Hundested by. Stranden er 300 m. lang, stor og flot med dejligt fint sand, sandbund og skønne klitter klar til at solbade i. Stranden ligger et stenkast fra by og havn. Stranden er meget velbesøgt, men du ligger ikke som en sild i en tønde. Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved, langs molen. I skolernes sommerferie er der livredder hver dag mellem kl. 10-18. Livredderposten er placeret midt på stranden.

Indkøbsmuligheder og spisesteder findes på Hundested havn, der ligger tæt på stranden. Der er mulighed for at nyde et veltilberedt måltid, is, sodavand, eller spille minigolf. En skøn strand tæt på et spændende havnemiljø.

En rask gåtur fra Hundested bymidte ligger Roklubben. Den tilhørende strand har en bådebro, som af mange anvendes som badebro. Den er især meget besøgt af børnefamilier, da vandet er lavt og børnene elsker at lege på broen. Det er en overskuelig strand, som er sikker for børn at bade på.

Omtrent 2 km fra Hundested kommer man til Lynæs Havn og strand. Det er en lille intim strand med dejligt sand og lavt vand. En ideel strand for børn, da de kan lege i rolige og trygge omgivelser.

Om morgenen, hvis du står tidligt op, kan du over havnen nyde den smukke solopgang mod øst.

Området er også meget velegnet for windsurfere. Lige bag stranden har du mulighed for at leje diverse udstyr til vandsportsaktiviteter. Du kan f.eks. leje en kajak og sejle en tur lags kysten, eller få et kursus i kitesurfing.