FRISK GASTRONOMI

I Hundested finder du et væld af restauranter og caféer i centrum af lystbådshavnen og i byens gågade. Kom til Hundested og få en kulinarisk oplevelse, når du spiser dig frem i de friske råvarer med hav- og havneudsigt. Du kan roligt tage bilen, da parkerings mulighederne er mange, eller lad bilen stå og tag toget helt ned til vandet.
I Hundested forsøger vi at ramme bredt, og derfor har vi også noget til enhver smag - om du er til friskfanget skalddyr, en saftig bøf, eller en sprød salat, så favner Hundested de fleste. Er du tør i halsen, så tag på byens bryghus og lad dine smagsløg afgøre din favorit i de mange ufiltrerede kvalitetsøl. Flere af restauranterne og caféerne tilbyder vegetariske retter og har stor fokus på brugen af friske og lokale råvarer. 

Få stillet din søde tand og tag plads ved en af de mange caféer og nyd et stykke kage og en friskbrygget kop kaffe. Du kan også besøge det lokale ismejeri og få hjemmelavet vaffel og is, som bages, mens du nyder duften af friskbagte vafler, pandekager og meget mere.

Der er selvfølgelig taget højde for de mindste, og derfor finder du også en masse børneretter på menukortene samt kreativ underholdning i ventetiden. Tæt på alle spisestederne ligger legeplads, ”klap en fisk” og minigolf. Tag familien med til Hundested tæt på oplevelser, god mad og familiehygge.